Til forsidenTekstboks: Dissing + Las + Dissing: Fredag d. 21/2-20 - kl. 20.00:

En unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers. Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet. De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. Vi får desuden et helt fantastisk Bob Dylan sæt, som de mestrer på flotteste vis. 

Entre medl. kr. 150, øvrige kr. 200. Dørene åbnes kl. 19.  

Sælges også i Pladeshoppens Kaffebar samt på ticketmaster.dk  På gensyn i Lunden, Vestergade 74, SilkeborgDissing og Las

Når Dissing & Las går på scenen, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet. Sange og historier fører os ud i en fantasifuld version af voksenlivet, hvor lykke og hårde tider og alt det ind imellem, kommer under kærlig behandling.
Der er ingen der spiller sammen som Dissing & Las. Den indbyrdes forståelse og smidige timing, der præger musikken, er i særklasse.
Musikalsk bevæger vi os et sted mellem amerikansk musiktradition og den danske sangskat.
Altså; folk / rock / pop / blues / salme.
"Vildt Voksne" hedder det nye og fjerde album, der udkommer til september 2019.
”Det er der, vi er lige nu og det vil selvfølgelig præge koncerterne”, sagde de, da vi spurgte…
Besætning:
Rasmus Dissing: Vokal & keyboard.
Jonas Dissing: Vokal, akk. guitar & mundharpe.
Las Nissen: Vokal & guitarer.

Med de fem album ’Lige Præcis’ (2008), ’Balladen med Bartof’( 2010), ’Kig op’ (2013) `Min Mormors gebis` (2015) og nu `Vildt voksne` (2019) i bagagen har Las Nissen, Rasmus Dissing og Jonas Dissing for alvor slået deres navn fast i den brede offentlighed, og trioen er i dag etableret som en enhed man skal regne med fremover.

En unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers. Dissing og Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange. Der bliver grinet og grædt, rocket og rislet. De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. 

Bob Dylan bedste melodier får vi et sæt med, som de herrer mestrer på flotteste vis. 
Tekstboks: Silkeborg Viseverseklub præsenterer:
Dissing & Las